Tijdens het symposium "Aardobservatie op de kaart" op 17 november 2015 werden de eerste en tweede prijs van de wedstrijd uitgereikt.

Ingrid van Namen heeft met haar inzending Slippery Slope de derde editie van de Secure Your Future  Multimedia-wedstrijd gewonnen. Alvorens de jury, onder leiding van Jan Wind, haar als winnaar aanwezen, presenteerden beide kanshebbers hun inzending aan de bezoekers van de Aardobservatie op de Kaart-conferentie. Tijdens deze conferentie werden de mogelijkheden met betrekking tot aardobservatie verkend met verschillende actoren actief binnen dit domein. Naast Ingrid van Namen was ook Ferdy Niks genomineerd om zijn idee te presenteren.

Beide kanshebbers ontvingen de prijs uit handen van Martijn Seijger, directeur van ESA-BIC Noordwijk. Niet alleen ontvangen zij de prijs van respectievelijk 1000 en 250 euro, ook zullen de juryleden hen helpen beide ideeën verder te ontwikkelen tot een volwaardige business-case.

De Secure your Future multimedia wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) en The Hague Security Delta (HSD).