Voor de opleiding werktuigbouwkunde van De Haagse Hogeschool, vestiging Delft, zijn wij op zoek naar KIVI-leden die willen optreden als extern deskundige gecommitteerde bij afstudeerzittingen.

Werving gecommitteerden werktuigbouwkunde De Haagse Hogeschool.

We zoeken mensen die vanuit hun praktijkervaring met een frisse blik willen meekijken in het afstudeerproces, in het bijzonder op de onderwerpen ontwerpen/construeren, duurzame energie, flexibele productieautomatisering of maintenance.  De gecommitteerde heeft een belangrijke rol in de borging van het proces en de bewaking van de kwaliteit van de afstudeerzitting en daarmee ook het eindniveau van de opleiding. De zitting vindt plaats op De Haagse Hogeschool, Faculteit TIS in Delft. Tijdens de afstudeerzitting wordt de student uitgedaagd om de keuzes die hij heeft gemaakt te verantwoorden en zijn advies toe te lichten. Bij de afstudeerzitting zijn, naast de afstudeerder, twee examinatoren (docenten), een bedrijfsbegeleider en een gecommitteerde aanwezig. De gecommitteerde leest vooraf de afstudeerscriptie, stelt positief kritische en uitdagende vragen bij de verdediging en adviseert over de beoordeling. Er zijn 3 periodes per jaar, waarin afstudeerzittingen gepland worden (januari, april en juni) en de gecommitteerde kan zelf het maximale aantal bepalen. Voor de gecommitteerde is er een onkostenvergoeding beschikbaar. 

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met KIVI via barbara.gemen@kivi.nl en dan zullen wij u in contact brengen met de opleiding.

NB: Attendeer ook gerust collega's die dit leuk zullen vinden.