Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Dat komt niet doordat ze alles bij het oude laten, maar juist doordat Wijzonol bij de ontwikkeling van hun producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineert met de modernste technieken en inzichten.

Organisator: Nederlandse Procestechnologen NPT
 

In het R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen om de ambities in het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten te realiseren. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.

Directeur Marlies van Wijhe is recent in de Duurzame top 50, Vastgoed NL op plek 28 geëindigd, vanwege haar visie op duurzaamheid en innovatie.

Het bedrijfsbezoek wordt gecombineerd met de jaarvergadering van de vereniging.

Aanmelden via de website http://www.kivi.nl/npt.

Het volledige programma, het financiële en secretariële jaarverslag zijn op te vragen door een e-mail te sturen naar het secretariaat van KIVI (elfride.dijkstra@kivi.nl)

Max. 40 deelnemers.

 

Program

Location : Russenweg 14, 8041 AL Zwolle
Date : Thursday 17 September 2015

13.30 – 14.30 Welcoming guests

14.30 – 15.30 Annual NPT Meeting
– Changes in board composition
– Appointment of new chairman
– Strategic reorientation
– Secretarial year report
– Financial year report

15.30 – 16.30 Guided tour

16.30 – 17.00 Presentation Wijzonol

17.00 – 18.00 Drinks and networking