Wij hebben heel goed nieuws! Er is groen licht gegeven vanuit Inholland Alkmaar voor het organiseren van de FIRST Lego League!

Dit betekent dus dat jullie teams weer kunnen deelnemen. Vanaf nu bestaat er de mogelijkheid om in te schrijven via http://fllreg.techniekpromotie.nl/?page=aanmelding&toernooi_id=35 .Om het evenement goed te kunnen organiseren is het voor ons erg belangrijk dat de teams zichzelf zo spoedig mogelijk inschrijven.Zouden jullie de inschrijvingen in ieder geval voor de zomervakantie willen regelen? Dan weten wij hoeveel teams er te verwachten zijn. Als dit problemen oplevert, horen wij het graag. Wij zouden ook graag willen weten of jullie over eigen coaches beschikken. Willen jullie dit aan ons laten weten? Anders kunnen we samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om coaches vanuit Inholland of een andere organisatie te regelen.

Het evenement is als volgt gepland:

  • Kick-off: woensdag 16 september van 13:00 – 17:00 uur. Tijdens de kick-off wordt uitleg gegeven over de finale. Daarbij zal aandacht zijn voor wat er van de teams wordt verwacht en hoe zij zullen worden beoordeeld. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen, zoals een workshop Mindstorms, waarbij de teams leren hoe ze hun robot kunnen ontwerpen, programmeren en bouwen.
  • Finale: woensdag 25 november van 13:00 – 17:00 uur. De finale is altijd erg spannend. Hier krijgen de teams de kans om te laten zien wat ze kunnen. Hoe goed zijn de robots geprogrammeerd en hoeveel punten weten zij hiermee te scoren? Wie worden de winnaars in de verschillende categorieën en wie mag naar de BENELUX finale?