Van 22 tot en met 24 juni vindt in Amsterdam de Europese conferentie Industrial Technologies 2016 plaats. Deze driedaagse conferentie brengt onderzoekers, industrie, onderwijs, financierders en beleidsmakers van de Europese maak- en procesindustrie samen. Samen zullen zij prioriteiten vaststellen die nodig zijn om het Europese industriële ecosysteem te versterken. Om zo van Europa een Smart Europa te maken.

Tijdens Industrial Technologies 2016 zijn er presentaties waarin bedrijven en onderzoeksinstellingen hun visie geven op de toekomst van een Smart Europa. Naar verwachting zullen er meer dan 1.250 deelnemers aan de conferentie zijn. Het programma kent de volgende onderdelen:

  • Lezingen & workshops - in het programmagedeelte ‘Industrial Revolution’ zijn er interactieve lezingen en workshops rond de 4 hoofdthema’s van de conferentie.
  • Demo’s - tijdens de conferentie zijn er niet-commerciële demonstraties van industriële toepassingen van nieuwe technologieën. De demo’s laten zien wat deze applicaties bij gaan dragen aan een concurrerende Europese industrie en/of relevant zijn voor het tackelen van sociale uitdagingen.
  • Posters - tijdens de postersessie zijn er presentaties van onderzoeksresultaten, lopende onderzoeken en innovatieve projecten.

Meer informatie

Bezoek www.industrialtechnologies2016.eu voor meer informatie over de conferentie.
Aanmelden kan via http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/conferentie-industrial-technologies-creating-smart-europe