Shell en KIVI werken samen tijdens het Generation Discover Festival dat zich van 1 t/m 5 oktober afspeelt op het Malieveld in Den Haag.

Op 4 oktober vindt het inspirerende programma ‘RTL Z Talks’ plaats. Met dit programma gaan Shell en RTL Z op een inspirerende wijze in op transities in sectoren als water, voeding en energie die een duurzame ontwikkeling richting 2030 bevorderen. Onder leiding van RTL Z host Jim Stolze worden er drie inspirerende ‘Z Talks’ (in de stijl van de bekende TED talks) gehouden waarbij Joris Lohman over voeding zal praten, Sid Vollebregt zal spreken over de transitie in de watersector en Arash Aazimi je verder zal inspireren over transities naar een duurzaam energie-systeem.

Hierna geeft een panel van deskundigen met Rinke Zonneveld (Algemeen Directeur InnovationQuarter), Yuri Sebregts (Chief Technology Officer Shell) en Remco van Veen (Directeur HR ManpowerGroup) hun visie op de veranderingen die nodig zijn richting 2030 en de impact hiervan binnen hun organisaties.

Het evenement wordt hierna afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Europese Bright Energy Ideas Challenge – Smart Mobility.

Programma

16:15 Inloop in de hospitality dome op het Malieveld
17:00 Welkom en opening en introductie door Jim Stolze en Yuri Sebregts
17:10 Z Talks
17:40 Paneldiscussie
18:25 Award uitreiking Bright Energy Ideas Challenge – Smart Mobility
18:40 Borrel en walking dinner
20:30 Einde

Je kunt je via deze link aanmelden: https://starcite.smarteventscloud.com/rtlztalks