Huismeester en gastheer Ton Pronk gaat na 12 jaar KIVI verlaten om te genieten van zijn pensioen. Virgil Ropeter volgt hem op.

Ton is 31 jaar patissier geweest in Den Haag en rolde in 2004 het facilitaire vak in. In 2011 startte hij bij KIVI waar hij een vertrouwd gezicht werd voor gasten van KIVI. Ton vertelt hierover: “Ik heb altijd met veel plezier mijn werk gedaan. Zalen gereed maken, consumpties regelen, van thee en koffie tot buffetten en diners en recepties, het geeft mij veel voldoening om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken. En dan ook nog eens in het prachtige pand van KIVI. Ik stop ook niet omdat ik geen plezier meer heb in mijn werk, maar omdat ik na 52 jaar werken ga genieten van mijn vrije tijd en mijn kleinkinderen.”

Ton is blij dat er een waardige opvolger is gevonden: Virgil Ropeter. Virgil vertelt: “Ik ben begin april gestart en heb nu twee weken meegelopen met Ton, hij heeft een goed geoliede machine neergezet, die ik met veel plezier ga overnemen en waar ik met mijn horeca-achtergrond ook mijn eigen invulling aan kan geven. Ik heb er veel zin in om bezoekers bij KIVI te mogen ontvangen.”

Wilt u meer weten over zaalverhuur bij KIVI? Bekijk dan deze pagina.

Foto: Ton Pronk en Virgil Ropeter.