Nieuwe naam afdeling

Aanvulling 5 januari 2021
Helaas is de naam Ingenieurs zonder Grenzen voor een rekeningnummer gebruikt om mensen op te lichten. KIVI, maar ook Stichting Ingenieurs zonder Grenzen heeft hier niets mee te maken.

KIVI raadt u aan aangifte te doen van oplichting. 

 

Sinds kort zijn de projecten die door de afdeling Engineers Without Borders / Ingenieurs Zonder Grenzen in het buitenland worden uitgevoerd vanwege de mogelijke risico’s ondergebracht in een aparte stichting die geheel los van KIVI staat: Stichting Ingenieurs zonder Grenzen (Engineers without Borders, EWB-NL). Alle overige activiteiten blijven natuurlijk gewoon doorgaan en we hebben ervoor gekozen deze KIVI-afdeling gelijk ook breder en internationaler in te steken.

Met genoegen kunnen wij je mededelen dat de afdeling Engineers Without Borders / Ingenieurs Zonder Grenzen vanaf vandaag (1 september 2016) verder gaat onder de naam KIVI International Engineers. Engels zal de voertaal van deze afdeling zijn. Op deze manier kan KIVI beter inspelen op de behoeftes van haar internationale leden. Het voormalige bestuur van IZG heeft tijdens de zomer niet stil gestaan en is druk bezig geweest met het organiseren van mooie activiteiten voor in het najaar, zoals een bamboo workshop en bamboo-day lezingen.

Voor de afdeling zijn wij meteen op zoek naar een nieuw enthousiast bestuur dat mee wil werken aan het verder uitbouwen van dit internationale netwerk! Indien je interesse of vragen hebt kan je contact opnemen met Andries Ritsema via Andries.Ritsema@kivi.nl.