Op 16 maart 2016 organiseert het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) opnieuw de Dag van de Ingenieur, met medewerking van branchevereniging NLingenieurs. Met de uitreiking van de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs aan de Ingenieur van het Jaar en De Vernufteling aan het meest innovatieve ingenieursproject willen KIVI en NLingenieurs zichtbaar maken welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij en bekendheid geven aan het werk van advies- en ingenieursbureaus.

Prins Friso Ingenieursprijs / Ingenieur van het Jaar

Net als voorgaande jaren is KIVI weer op zoek naar die excellente ingenieur die zich in zijn of haar werk ook nog onderscheidt door een duidelijke visie, ondernemersgeest en innoverend vermogen. Ken jij een bijzondere ingenieur die de Prins Friso Ingenieursprijs verdient? Nomineer hem of haar dan vóór 4 januari 2016 voor de verkiezing Ingenieur van het Jaar 2016. Jezelf nomineren is niet mogelijk.

De Vernufteling

Ook De Ingenieur en NLingenieurs zijn weer op zoek naar het meest vindingrijke project van een advies- of ingenieursbureau, een project dat vernuft uitstraalt en economisch en maatschappelijk van belang is. Ken jij zo een project? Nomineren kan vóór 15 december 2015.


De uitreikingen van zowel de Prins Friso Ingenieursprijs als De Vernufteling vinden plaats op de Dag van de Ingenieur, welke plaatsvindt op 16 maart 2016 bij HogeschoolInHolland te Delft.

Nomineer je mee? Dat kan via: