Goede ingenieurs zijn schaars. Yacht investeert in haar technische professionals door hen vakgerelateerde kennis en een uitgebreid netwerk aan te bieden. Mede daarom is de detacheerder een samenwerking gestart met het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI).

Ard Kistemaker, directeur Yacht Engineering: ‘Expertise en innovatie zijn belangrijke voorwaarden voor succes in onze dynamische markt van ontwikkelen, maken en onderhouden. Via KIVI ontmoeten onze professionals vakgenoten en inspireren zij elkaar. En door inspiratie ontstaat innovatie, daarvan ben ik overtuigd.’

Yacht Engineering en KIVI gaan vanaf 1 januari 2016 de samenwerking aan voor drie jaar. In deze samenwerking bundelen beide partijen de krachten om de professionals te ondersteunen op de technische arbeidsmarkt. Dit doen zij door het organiseren van vakinhoudelijke activiteiten en het aanbieden van een uitgebreid pakket aan services, waaronder vaardigheidstrainingen, coaching en loopbaanbegeleiding.

Collectief lidmaatmaatschap

Met het collectief KIVI-lidmaatmaatschap worden 300 ingenieurs van Yacht Engineering onderdeel van het netwerk van ruim 20.000 ingenieurs uit uiteenlopende vakgebieden en verschillende carrièreniveaus. Zij vinden bij KIVI een platform voor het adresseren van maatschappelijke uitdagingen, communities voor vakspecifieke kennis en inspiratie voor het richting geven aan hun loopbaan.