Omschrijving

Onze kring van louter ingenieurs met zeer uiteenlopende disciplines komt iedere tweede dinsdag van de maand om 18.00 uur bijeen in restaurant Het Bosrestaurant aan de Joppelaan 100 in Gorssel (Joppe). De avonden duren tot ongeveer 21.00 uur (wanneer het erg gezellig is loopt het weleens uit tot 21.30 uur)

Tijdens deze bijeenkomst worden in een goede, vriendschappelijke sfeer zeer uiteenlopende, vaak technische, onderwerpen besproken. De bijeenkomsten verlopen altijd met veel interactie en discussie.

Naast het feit dat je over zeer uiteenlopende onderwerpen geïnformeerd wordt en mee kunt praten is het erg leuk elkaar goed te leren kennen.

De ambiance is met zorg uitgekozen. Het diner dat we gezamenlijk gebruiken is altijd van uitstekende kwaliteit. Bovendien is er volop gelegenheid tot netwerken en aanknopen van vriendschappelijke gesprekken.

Op dinsdag 11 oktober) is Frans Middag van S&M-Systems bereid gevonden een voordracht te houden met als titel:

Hergebruik van organische reststoffen.
Frans is actief in de wereld van vergisting, energie, en terugwinning van grondstoffen uit reststromen.

In de agrarische sector en de daarmee gelinkte industrie komen veel reststromen vrij waarin nog kostbare grondstoffen zijn opgenomen. Bovendien is het organisch materiaal bijzonder geschikt om energie uit te winnen. Bijvoorbeeld door vergisting. Of om te zetten in nieuwe stoffen, zoals bio-plastics (PHA). Frans zal een inzicht bieden over de mogelijkheden voor hergebruik van organische reststoffen over de obstakels die nog te overwinnen zijn.
De voordracht is interactief, er is volop gelegenheid tot vragen stellen en discussie.

Spreker(s)

Frans Middag van S&M-Systems

Locatie

Het Bosrestaurant aan de Joppelaan 100 in Gorssel

Organisator

Kring Stedendriehoek

Naam en contactgegevens voor informatie

Hans Brouwer

kringstedendriehoek@kivi.nl