Omschrijving

Al generaties lang stookte de familie Visschers en Timmermans stroop van peren, appels en suikerbieten. In het prille begin nog in hun keuken in grote ketels. Inmiddels in een vooraanstaand modern bedrijf waar de trotse vruchtenbereiders van Frutesse elke dag ervoor zorgen dat alle Frutesse fruitstropen zo lekker en fruitvol zijn. Op de site is daar ook een filmpje van te zien.

De dankbetuiging op de potjes roept nieuwsgierigheid op naar het bedrijf daarachter: "Wij, Vruchtenbereiders van Frutesse, danken u recht hartelijk! U heeft één van onze producten gekocht. Het vertrouwen dat daaruit spreekt, doet ons gloeien van trots en plezier. Dank u en eet smakelijk!"

Het is nu bij uitzondering mogelijk om meer over Frutesse te weten te komen: Op 16 juni wil zij een kleine groep van maximaal 15 mensen ontvangen. We worden ontvangen in een nabijgelegen brasserie waar we onder het genot van echte Limburgse vlaai meer horen over het bedrijf Frutesse. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het bedrijf om te zien hoe de fruitstropen daadwerkelijk worden gemaakt.

14.00-14.30 uur: ontvangst
14.30-15.00 uur: bedrijfspresentatie
15.00-16.00 uur: rondleiding door de fabriek
16.00-17.30 uur: afsluitene borrel

Spreker(s)

Nicole van der Graaf

Locatie

Frutesse in Reuver (Limburg)

Organisator

Regio Utrecht

Naam en contactgegevens voor informatie

Roel Troost

utrecht@kiviniria.nl