Omschrijving

Kennissessie MVO in de foodsector
Een smakelijke MVO maaltijd inclusief succesverhalen en de belangrijkste handvatten.

Met een omzet van 150 miljard euro en 200.000 banen neemt de sector food een belangrijke positie in binnen de Nederlandse economie. Met verwerking en verhandeling van foodproducten is een enorm energie- en brandstofverbruik gemoeid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid hebben in de afgelopen jaren dan ook sterk aan belang gewonnen in de sector.
Maar wat is nu de beste manier om MVO te borgen in een foodbedrijf? We praten u binnen één avond bij, waarbij veel aandacht is voor best practices van bedrijven uit de sector. Kennisdeling vormt de hoofdmoot van deze kennissessie!

Wat komt u te weten?
Wat zijn de belangrijkste MVO thema’s in de sector? Wat wordt er verwacht van uw organisatie? Hoe bouw je aan een structureel MVO beleid in je bedrijf? We nemen u mee in de tools die beschikbaar zijn om MVO te borgen in uw organisatie. Daarnaast zijn er concrete praktijkvoorbeelden van bedrijven uit de sector die hun duurzame ambities vorm hebben gegeven. Zoals bijvoorbeeld Arla Foods, het zuivelbedrijf bekend van de merken Arla en Melkunie en het eerste bedrijf in de sector met een MVO prestatieladder certificaat.

Deelname is gratis.
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan!



Locatie

Zienergie B.V.

Dokter Stolteweg 2, 8025 AV Zwolle

Organisator

Duurzame Technologie

Naam en contactgegevens voor informatie

Janjoris van Diepen

J.vanDiepen@zienergie.nl