KIVI is een Techniek en TechnologiePoort gestart bij Nieuwspoort om bij te dragen aan oplossingen voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

De technologische ontwikkelingen gaan bijzonder hard en grijpen inmiddels in op ieder aspect van het dagelijks leven. Ingenieurs zijn onmisbaar voor de samenleving en spelen een belangrijke rol bij het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld de energietransitie, klimaatadaptatie en digitalisering. 

De Techniek en TechnologiePoort biedt ons de mogelijkheid om in samenwerking met het technisch bedrijfsleven, kennisinstellingen, het hoger onderwijs en de overheid bijeenkomsten te organiseren om technisch maatschappelijke vraagstukken nader te beschouwen en op basis van gemeenschappelijke kennis naar oplossingen te zoeken. Om zo samen te werken aan een betere wereld. 

Wij zijn blij met deze mogelijkheid en gaan de komende periode aan de slag met partijen om invulling aan activiteiten te geven.

Lees meer over de Techniek en TechnologiePoort van KIVI op de website van Nieuwspoort.

Beeld: ThisisEngineering / Unsplash