Omschrijving

De belangrijkste activiteiten van Stork Food & Dairy Systems zijn de ontwikkeling en productie van geïntegreerde systemen voor de zuivelindustrie en industrieën op het gebied van juices, vloeibare voedingsmiddelen, en farmaceutica. Het sleutelwoord voor de technologie hier is het lang ‘dagvers’ houden van producten. Ontbijtdrankjes die lang als vers blijven smaken zijn hier een voorbeeld van.
Stork werkt continu aan de verdere ontwikkeling van haar expertise op gebieden van het (aseptisch) vullen, (UHT) processing, flessen blazen en verpakkingstechnologieën van vloeibare levensmiddelen.
Van de moderne, interessante technieken en ontwikkelingen die nodig zijn voor het verlengen van de ´shelf life´ van producten kunnen we vandaag kennis nemen.

13.15 uur Ontvangst
13.30 uur Welkomstwoord door G. Calis (KIVI NIRIA)
13.35 uur Welkom en Bedrijfspresentatie door W. de Haan; Managing Director Stork Food & Dairy Systems
13.50 uur Toelichting op de ontwikkeling van aseptische vullers door R. Groenendijk; Director Product Development & Operations
14.30 uur Rondleiding
16.00 uur Afsluiting

Locatie

Stork Food & Dairy Systems B.V

Deccaweg 32, 1042 AD Amsterdam

Organisator

Werktuigbouwkunde

Naam en contactgegevens voor informatie

G. Calis, tel. 035 601 13 16 / 06 53 827 993 of via onderstaand e-mailadres

gijs.calis@caliskamp.nl

Website Stork Food & Dairy Systems